Depression – ofte dæmpede bogstaveligt

Timers rugende, Minderwertigkeitsgefühle, Konzentrationsprobleme, Antriebslosigkeit und ein nahezu kontinuierlich spürbares Druckgefühl im Brustbereich… – all‘ diese und viele andere Symptome sind meist untrügliche Zeichen für Depressionen. Statistikker viser, at mere end fire millioner mennesker i hele Tyskland fra denne yderst forskelligartede sygdom, ved den måde, kan manifestere ved fysiske symptomer, påvirket. Ikke alle gennemgår en depression Lidende dog også en terapi. I stedet depressive faser forveksles med hverdagens lidelser og derfor enten ikke behandlet eller forkert. Og der er kun otte til ti procent af de berørte, skiltene til at tage alvorligt og stole på medicinsk støtte. Men mange henblik, at det er angst, indre rastløshed, sleep, hukommelsen problemer og så videre er kun "normale" symptomer, der henfalder med tiden. Hertil kommer en lang række læger, selv har et ansvar, at der ikke sådanne behandlinger er foreskrevet. Fordi symptomerne kan misfortolkes ofte bagatelliseres eller endog. Undertiden med fatale konsekvenser.

Takket være moderne Detectdepressionen-hilfetnisse, depression i denne dag og alder, men bliver behandlet med stor succes. Hvis en depression på den anden side ikke er anerkendt eller tilstrækkeligt behandlet, Ifølge statistikker, er dette så går hånd i hånd med en chokerende høj selvmordsrate. For faktum er,, at hele Tyskland hvert år, tro det eller ej 13.500 Mennesker begår selvmord. Nogle fremtrædende eksempler i denne sammenhæng, den nationale fodboldspiller Robert Enke, efter udgangen 2009 anklagede et tog eller Kurt Cobain, Frontfigur i "Nirvana", i april 1994 valgte også at begå selvmord. Begge var tilsyneladende (Performance)Pres var ikke længere, som på det tidspunkt, dog bemærket kun få mennesker i deres miljø. Og denne omstændighed eller. det tabu af depression selv har siden ofte (Main)Tema i medierne debatter og diskussioner. Flere og flere berømtheder fra radio-og tv "kom ud" siden da, og beskrev deres indtryk og personlige erfaringer med depression. Andreas Biermann, for eksempel,, Mary Carey, Sebastian Deisler og endda Robbie Williams tog alle, men noget, til behandling af hendes depression varig. I skarp kontrast til Robert Enke sagde, at de som regel åbne og ærlige omkring deres sorg.

Det er bestemt muligt, at bruge naturlægemidler kosttilskud til effektivt at kontrollere sygdommen. Afhængigt af sværhedsgraden af depression, dog anvendes, samt psyko-lægemidler og psykoterapi behandlinger i kombination med såkaldte kognitive adfærdsterapi. Således er selv temaet "depression" i hele verden til dato, og behandlingsmulighederne meget lovende nu, depression stadig et tabuemne.

One thought on “Depression – ofte dæmpede bogstaveligt”

  1. Pingback: Sund Woman

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *