Manische depressie

Een bipolaire stoornis kan verbeteren

De manische depressie is een bijzondere vorm van depressie. Het is deze vorm van depressie onderscheiden, net als vele andere vormen ook gekenmerkt door, dat meerdere en herhaalde depressieve fasen aanwezig zijn in het dagelijks leven. Meestal een manische depressie begint met een slecht humeur en een zeker gebrek aan drive, dat is merkbaar aanwezig is in het dagelijks leven. Bovendien, andere functies, zoals slaapstoornissen, of veroorzaken een gebrek aan vertrouwen, het optreden van manische depressie.

De verschillende vormen van depressie kan heel extreme verschijnselen met zich meebrengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk, dat door het manische depressie, zelfs zelfmoordgedachten worden veroorzaakt. Daarnaast echter ook precies het tegenovergestelde gebeuren van stemmingen. Tijdens de depressieve fasen aanwezig zijn in het dagelijks leven, Het kan ook snel komen tot stemmingswisselingen, die optreedt voor bijvoorbeeld een veel sterke zelfvertrouwen, of zelfs een ongewoon sterke drang bestaat. Het valt meestal eerst op vrienden en collega's, wanneer iemand gaat door zoals fasen en een hoop veranderd.

Als een manische depressie aanwezig is, is het mogelijk, dat het effectief behandeld. Met name door de toepassing van SAM-e, of door de toepassing van 5-HTP, is het mogelijk, bestrijding van deze depressie.

Hier, de stoffen zijn vooral neurotransmitters, die, bijvoorbeeld voor de aanmaak van endorfines die verantwoordelijk zijn. Het is vooral de stof serotonine, die als een zogenaamde "gelukshormoon" en kan dus komen in ieder geval veel in termen van hun eigen gevoelens en attitudes. Serotonine zet het in de stof 5-HTP en staat bekend als een neurotransmitter, want er zijn vele gebieden van het lichaam geschikte receptoren (5HT-receptor).

Voor de toepassing van de onderzochte stoffen, dat deze verordening worden toegevoegd en zijn niet al te hoge doses. Kortom, de stoffen 5-HTP en SAM-e zeer goed, als het gaat, dat hun eigen depressie moeten worden aangepakt. Let op: dit is inclusief de periode, worden genomen over waar deze drugs. Het is belangrijk, dat de periode vooraf gedefinieerd, en de drugs zijn niet gebruikt voor lange. Je moet vooral hier te helpen, terug te brengen het lichaam in balans en zorgen voor, dat manische depressie kan worden voorkomen op de lange termijn.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *